Logga in

Till toppen av sidan

Personlig assistent med driv och energi sökes till kvinna i Lindesberg

2017-11-22 | Örebro | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1


Vi söker nu just nu personliga assistenter till en kvinna i Lindesberg. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som vikarie och kan hoppa in extra när situationen kräver. Till denna tjänst ser vi gärna kvinnliga sökande då det är önskvärt för gruppens sammansättning av assistenter. Du som söker har med fördel med dig en hel del livserfarenhet i bagaget.

Arbetstiderna är förlagda både vardagar och helger mellan 15.30–8.15 på vardagar och 15.30–15.30 på helger, dvs. dygnet runt pass. När kunden inte är på daglig verksamhet kan även dygnet runt pass förekomma i veckorna. Du förväntas kunna på alla dessa tider.
I arbetsuppgifterna ingår det omvårdnads arbete samt att hitta på och följa med kunden på aktiviteter.

Kravprofil

Vi söker dig som är lugn, stabil, lojal och med ett lättsamt förhållningssätt. Att du är ansvarsfull och ärlig ser vi som en självklarhet. Du kommer arbeta i ett mindre arbetslag så ett krav är att du ska kunna samarbeta med kollegor, men även med kund, kundens anhöriga och god man. Du bör ha god fysik. Det är av största vikt att du talar mycket god svenska då detta är viktigt för att kunna kommunicera med kunden.
Det är meriterande om du som söker har utbildning eller erfarenhet inom yrket. Men det allra viktigaste är att du har stor respekt och förståelse för kunden.

Krav på körkort

Tillträde snarast. Rekrytering sker löpande. Intervjuer sker och utgår från kontoret i Örebro.

Frösunda tillämpar kollektivavtal och individuell lönesättning.

Välkommen med din ansökan.

Kontaktpersoner:

Oskar Eghammar , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 33 36


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: