Logga in

Till toppen av sidan

Personliga assister till manlig kund i Arboga sökes för kortare sjukvikariat

2017-11-23 | Västmanland | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1

Vi söker just nu kvinnliga personliga assistenter som vill arbeta som vikarie för ett kortare sjukvikariat till en lättsam kund med humor i Arboga. Vi söker även dig som vill arbeta som timvikarie.

Egenskaper hos den personen vi letar efter är: tålamod, engagemang och noggrannhet. Du bör också vara en god lyssnare, ha förmågan att läsa av situationer och se när saker behöver göras. Du som söker ska ha ett gott minne. Det är av yppersta vikt att du som ansöker förstår och talar svenska språket mycket väl, då kommunikation är viktigt för kunden. Du som söker ska vara rökfri.

Det är meriterande att du som söker har utbildning eller erfarenhet inom vården eller personlig assistans.

Arbetsuppgifterna består av mycket personlig omvårdnad samt olika typer av vardagliga sysslor i hemmet.

Arbetsplatsen och arbetsmiljön är mycket rymlig och modern samt lättskött i ett plan. Arbetstiderna är fördelade på dagar, kvällar/nätter och helger. Du förväntas kunna arbeta alla dessa tider. Vikariatet sträcker sig till och börja med till den 31 december, men detta kan komma att förlängas.

Önskvärt: Det är meriterande att du har tidigare erfarenhet av lyft samt gått utbildning i lyftteknik. Det är också meriterande om du har körkort.

Tillträde snarast. Rekrytering sker löpande.

Frösunda tillämpar kollektivavtal och individuell lönesättning.

Vi ser fram emot din ansökan!

Kontaktpersoner:

Oskar Eghammar , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 33 36


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: