Logga in

Till toppen av sidan

Kvinnlig personlig assistent sökes till en yngre tjej i Malmö (70%)

2018-01-16 | Skåne | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1

Personlig Assistans – vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt. 

Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och respekt. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån. 

Vad innebär tjänsten?
Vi söker nu (omgående) assistenter till vår kund boendes i Malmö. Vi söker främst en assistent till en tjänst på ca 70 %, men vi har även behov av vikarier.

Kunden är en tjej i 20-års åldern som bor tillsammans med sin mamma. Kunden har sedan födseln en hjärnskada och behöver hjälp med allt i sitt dagliga liv. Du som söker bör ha ett oerhört stort hjärta samt vara pigg, positiv och sprida bra energi omkring dig. Önskvärt är att du tycker om promenader och utevistelse. Meriterande är om du är utbildad undersköterska och/eller har någon erfarenhet av assistans eller annat vårdyrke sedan tidigare. Som personlig assistent ska du vara en hjälpande hand i det dagliga livet, varpå det viktigaste är att personkemin stämmer.

Arbetstiden är förlagd alla tider på dygnet med väntetid nattetid.

Låter detta intressant och du tror att du skulle passa till vår kund? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.
Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Nina Emmertz , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 36 58

Amanda Gustafsson , Rekryteringsspecialist
Telefon: 010-130 37 57


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: