Logga in

Till toppen av sidan

Boendestödjare

2017-11-29 | Stockholm | Medarbetare | Individ & Familj

Platser: 3


Frösunda söker boendestödjare som kan vara med och erbjuda vård och omsorg till högsta möjliga livskvalitet till våra kunder på vår socialpsykiatriska verksamhet i Upplands-Väsby. Frösunda jobbar intensivt med att förflytta sig från kundfokus till att alltid ha kundens fokus. Vi har ett utarbetat koncept för varje affärsområde och vi tillhör Individ och familj.  Vi är ett stort företag och vi fortsätter att växa. Det innebär att det för rätt medarbetare, finns stora möjligheter för utveckling i din roll.
 
 Vi vill jobba med dig som har ett kompromisslöst kundfokus och som vill vara en del av vårt arbete med att ge våra kunder högsta möjliga livskvalitet och förutsättningar. Du skall vara driven och engagerad.  Du är en självklar förebild i att leva företagets värderingar Respekt, Engagemang och Nyfikenhet. Fortsatt har du en förmåga att med lyhördhet för kundens behov, hög empati och professionalism bygga och underhålla affärsrelationer. Du kommunicerar framgångsrikt, är kvalitetsmedveten och har en stark drivkraft. Vi söker dig som har viljan och engagemanget att framgångsrikt fortsätta utveckla Frösunda i enlighet med vårt koncept.
 
I din roll som boendestödjare består arbetsuppgifterna av att stödja och förenkla vardagen för Frösundas kunder i deras hem. Det kan bland annat handla om handling, städning, tvättning, sjukhusbesök, kontakt med olika typer av myndigheter och följa med till´kundernas dagliga verksamhet. Våra kunder har vanligt förekommande diagnoser inom LSS-vård.
 
Arbetstiderna varierar, men fokus på vardagar. Helg- och kvällsarbete förekommer.
 
Du som söker skall ha adekvat utbildning, minst gymnasial utbildning mot omsorg, socialpsykiatri och/eller pedagogik. Vi söker dig som har erfarenhet av socialpsykiatri, gärna 2-3 år. Svenska i både tal och skrift ser vi som en självklarhet. Körkort ser vi som mertierande, ej ett krav.
 
Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag och intervjuer kommer att hållas löpande, så sök tjänsten redan idag!

Vi söker både fasta tjänster och behovsanställda som är intresserade av att arbeta vid behov. Även semestervikarier är aktuellt.

Kontaktpersoner:

Ingemar Nilsson , tf Verksamhetschef
Telefon: 010-1304054


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: