Logga in

Till toppen av sidan

Är du en studerande tjej som söker extrajobb på helger?

2017-12-01 | Norrbotten | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1

Personlig Assistans – vad innebär det?

Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt. 

Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och respekt.. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån. 
 
Vad kan Frösunda erbjuda mig?

  • Vi erbjuder ett arbete som är meningsfullt och givande både för vår kund och för dig.
  • Vi erbjuder ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga
  • Vi erbjuder dig att ta ansvar
  • Vi erbjuder ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik

Vad innebär tjänsten?

Hos mig erbjuds extrajobb var tredje helg. Jag är en glad och aktiv tjej som är bosatt i Luleå. Jag är rullstolsburen och behöver viss hjälp vid förflyttningar, omvårdnad och med sysslor i hemmet. Jag är mycket i farten och har ett flertal fritidsintressen som jag önskar att du vill följa med mig på, bland annat simning samt gå på konsert och bio. Jag gillar även djur, mest hundar och hästar. Du som assistent får gärna hjälpa mig med IT/appar/sociala medier och mode/kläder.

Mina krav på dig som assistent är att du är glad och tillmötesgående, jag önskar även att du är flexibel och rökfri. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av omvårdnad då jag talar för mig själv och är väldigt samarbetsvillig. 
 
Vi söker dig som kan jobba rätt omgående då tjänsten ska tillsättas så fort som möjligt. Vi rekryterar löpande så välkommen in med din ansökan redan diag!

Kontaktpersoner:

Jenny Fahlgren , Rekryteringsspecialist
Telefon: 0101303332


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: