Logga in

Till toppen av sidan

Personlig assistent sökes till busig 4-åring i Helsingborg (60%)

2017-12-06 | Skåne | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1

Personlig Assistans – vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt. 

Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och respekt. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån. 

Vad innebär tjänsten?

Vi söker nu en personlig assistent på 60% (vikariat) till en 4-årig pojke som bor med sin familj i Helsingborg. Pojken är en livlig liten kille som lär sig nya saker varje dag och älskar att busa.

Arbetet utförs där pojken befinner sig, främst i hemmet och runt familjen men även på förskolan, utflykt med familjen eller på sjukhuset. Pojken har alltid två assistenter hos sig som hjälper och ger honom stöd under alla dygnets timmar.

Du som söker tjänsten behöver vara lyhörd, ansvarsfull, lugn och ha tålamod men även också kunna vara på golvet och busa med pojken. Vi ser det som en stor merit om du är positiv och lojal i ditt arbete, kan samspela med pojken och hans familj samt är flexibel vad gäller schema och arbetstider. Utbildning och/eller erfarenhet av att jobba med barn eller/ och i någon annans hem är önskvärt, men personkemin och personlighet är viktigast. Då pojken är mycket infektionskänslig är det önskvärt om du som söker inte har barn i förskoleåldern. Förskolan där pojken går är allergivänlig, vilket innebär att du som assistent inte kan ha några djur hemma. Pojken är känslig mot röklukt varför arbetsplatsen är helt rökfri. Starka parfymer får inte heller förekomma på arbetsplatsen.

Arbetstiderna är förlagda:
Dag 7.00-14.00
Kväll 14.00-22.00
Vaken natt 22.00-07.00
Helg 07.00-19.00

Innan anställning kan påbörjas måste utdrag ur belastningsregistret lämnas. Det är en fördel om du inför en intervju har förberett med att beställa registerutdrag från polisen. Blanketten du ska välja heter "LSS utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder".

Låter detta intressant och du tror att du skulle passa till vår kund? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum

Kontaktpersoner:

Emelie Persson , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 32 10

Amanda Gustafsson , Rekryteringsspecialist
Telefon: 010-130 37 57


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: