Logga in

Till toppen av sidan

Personlig assistent sökes till 2-årig flicka i Ängelholm (90%)

2017-12-08 | Skåne | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1


Personlig Assistans – vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt. 

Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och respekt. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån. 
 
Vad innebär tjänsten?
Vi söker en personlig assistent till en 2årig flicka som bor med sin familj i Ängelholm. Flickan är en livlig liten tjej med mycket energi och som älskar att busa.
Arbetet utförs där flickan befinner sig, främst i hemmet runt familjen men även på utflykt med familjen eller på sjukhuset. Flickan har två assistenter hos sig dag- och kvällstid och en assistent på natten.

Du som söker tjänsten bör vara lyhörd, ansvarsfull, lugn och ha tålamod men även och kunna vara på golvet och busa med flickan. Vi ser det som en stor merit om du är positiv och lojal i ditt arbete, kan samspela med flickan och hennes familj samt är flexibel vad gäller schema och arbetstider. Utbildning och/eller erfarenhet av att jobba med barn och i någons hem är önskvärt, men personkemi och personlighet är viktigast. Flickan använder sig av tecken som alternativ och kompletterande kommunikation (TAKK), det är därför meriterande om du har kunskap inom detta. Flickan är mycket infektionskänslig och därför är arbetsplatsen rökfri, samt är det önskvärt om du som söker inte har barn i förskoleålder.

Körkort är önskvärt

Tjänstennligger på ca 90% och  är kombinerad dag och nattjänster.
Arbetstiderna skulle kunna se ut så här:
07:45-18:00
07:45-19:00
21:45-08:00 (vaken natt)
 
Förväntad start: Omgående

Låter detta intressant och du tror att du skulle passa till vår kund? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.


Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Emelie Persson , Verksamhetschef
Telefon: 010- 130 32 10

Amanda Gustafsson , Rekryteringsspecialist
Telefon: 010-130 37 57


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: