Logga in

Till toppen av sidan

Sök jobb och sommarvikariat som personlig assistent hos oss på Frösunda!

2018-05-16 | Skåne | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1

Personlig Assistans – vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet. Att gå på toaletten själv, att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande.

Om du vill göra skillnad för andra samtidigt som du själv får möjlighet att utvecklas som individ, då ska du söka arbete hos oss. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt.
  • Vi erbjuder ett arbete där du får utmana dina förutfattade meningar.
  • Där du får utveckla din kommunikativa sida, oavsett om vi pratar om verbal kommunikation eller kroppsspråk.
  • Vi tillåter dig att ta ansvar – för att ansvar får dig att växa som person.    
  • Vi erbjuder ett arbete som är meningsfullt och givande både för vår kund och för dig.
  • Vi erbjuder ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.

Specifikt om tjänsten
När vill du arbeta på dygnet? Vårt sätt att arbeta skiljer sig från vanliga 8-17 arbeten. Vi har arbetstid förlagd på dygnets alla timmar, i olika former och konstellationer. Arbetstiderna varierar mellan olika kunder. Du arbetar där kunden väljer att vara; vilket innebär i kundens hem och på aktiviteter utanför hemmet.
 
Vi eftersträvar en 100% matchning mellan kundens önskemål och dig som assistents behov. Det betyder att vi utifrån personlighet, livssituation, kvalifikationer, önskemål om arbetstid och tjänstgöringsgrad försöker placera rätt assistent till rätt kund. Därför är det för oss meriterande med utbildning och erfarenhet men inget krav. Vi går mycket efter personlig lämplighet och vilja.

Vi tycker nämligen att den viktigaste egenskapen är din vilja. Din vilja att ta ansvar, din vilja att lära dig nya saker samt din vilja att engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans.
 
Vi arbetar med löpande rekrytering och du som blir aktuell för arbete kommer att inskolas i verksamheten på överenskommet datum och du tillträder på schema över sommaren när ordinarie personal är på ledighet. Möjlighet att börja jobba omgående finns då vi redan nu har behov av fler personliga assistenter hos våra kunder.
 
Vi erbjuder flertalet platser med varierande tjänstgöringsgrad runt om i hela skåne! Om du är den person vi söker, ansök snarast så att vi får en möjlighet att träffa dig.

Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Amanda Gustafsson , Rekryteringsspecialist
Telefon: 010-130 37 57


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: