Logga in

Till toppen av sidan

Timvikarier sökes till kund boendes i centrala Kristianstad

2018-05-07 | Skåne | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1

Personlig Assistans – vad innebär det? 
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt. 
 
Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande, respekt och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Vi ser gärna att du delar de intressen våra kunder har. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån. 

Vad innebär tjänsten?
Vi söker just nu påhittiga assistenter som vill jobba som timvikarier till kund boendes i centrala Kristianstad. Kunden är född 83 och i arbetet med kunden är du ett stöd i vardagen, du kommer att hjälpa honom med förflyttningar, hygiensituationer, sjukgymnastik och aktiviteter utanför hemmet. Viss dubbelassistans förekommer. Till kundens intressen hör titta på film, sitta vid datorn, spela wii och ut och gå när vädret tillåter.
Du som söker får gärna ha liftvana men det är inget krav. Det viktigaste är att personkemin stämmer.
Arbetet är förlagt på dygnets alla timmar, inklusive viss jour på natten.
  
Förväntad start: Omgående
 
Låter detta intressant och du tror att du skulle passa till vår kund? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum. 

Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Madelene Larsson , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 37 58


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: