Logga in

Till toppen av sidan

Personlig assistent sökes till man boendes i Arlöv

2018-05-30 | Skåne | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1

Personlig Assistans – vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt. 

Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och respekt. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån. 
 
Vad innebär tjänsten?
Frösunda Omsorg söker en personlig assistent till en av våra kunder boendes i Arlöv. Kunden är en man i 40-års åldern med förvärvad hjärnskada. I arbetet med kunden kommer du att vara ett stöd i vardagen, allt från tillsyn, insatser kring den dagliga hygienen, städning och matlagning. Till kundens intressen hör bland annat film, titta på tv och spela spel. Även ett stort intresse för historia, framförallt militärhistoria och vikingatiden, kunden ser gärna att du som assistent delar dessa intressen.

Du som söker tjänsten behöver ha tålamod, vara lugn och trygg i din arbetsroll. Det är viktigt att du som söker är lyhörd för kundens behov samt visar respekt för kundens integritet. Vi ser det som en stor merit om du är positiv och lojal i ditt arbete, är flexibel vad gäller schema och arbetstider. Utbildning och/eller erfarenhet av att jobba inom vården eller/ och i någon annans hem är önskvärt. Ett glatt humör och humor förgyller allas vardag, stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet för att hitta rätt assistent för detta uppdrag. Denna assistans är tobaksfri. Du bör inte vara pälsdjursallergiker eftersom familjen har katt.

B-körkort är inget krav men önskvärt. 

Vi söker dig som kan börja på timmar omgående samt jobba mer under sommaren. Arbetstiderna är ca förlagda 06.30-8.00 samt 15.50-20.30 med utökade och varierade arbetstider under juni, juli och augusti.

Låter detta intressant och du tror att du skulle passa till vår kund? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.

Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal

Kontaktpersoner:

Margaretha Jönsson , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 40 84


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: