Logga in

Till toppen av sidan

Vill du utvecklas inom omsorg och ansvar? Sök sommarjobb som personlig assistent hos oss på Frösunda!

2018-04-18 | Jönköping | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 5

Personlig assistans – vad innebär det?

Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet. Att gå på toaletten själv, att klä sig själv, att ta en promenad, att gå på bio och att överhuvudtaget få vardagen fungerande.
Du ska som personlig assistent arbeta aktivt för att kunden ska uppnå högsta möjliga livskvalité, detta görs genom att arbeta utifrån kundens behov och önskemål.

Om du vill göra skillnad för andra samtidigt som du själv får möjlighet att utvecklas som individ, då ska du söka arbete hos oss.
Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt.
 

Specifikt om tjänsten

Vi söker sommarvikarier och erbjuder flertalet platser med varierande tjänstgöringsgrader. Till största del kommer jobbet utföras centralt i Nässjö med omnejd. Arbetstiderna kan variera mellan dag, kväll, natt (med jour) och helg. Sommarvikariatet sträcker sig mellan juni-augusti eller enligt överenskommelse.

Erfarenhet eller utbildningar inom vård och omsorg är en merit, men inget krav. Det är viktigare att du har den kompetens som kunden efterfrågar och att personkemin mellan er stämmer. Du är van vid självständigt arbete och har en god initiativförmåga, samt är en bra lyssnare. Du är positiv, ser möjligheter och arbetar lösningsfokuserat. 
 
Vi arbetar med löpande rekrytering och du som blir aktuell för arbete kommer att inskolas i verksamheten under våren varpå du tillträder på schema över sommaren när ordinarie personal är på ledighet. Om du är den person vi söker, ansök redan idag så att vi får en möjlighet att träffa dig. Glöm inte att ange vilka veckor du har möjlighet att arbeta samt om du har körkort. 
 
Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal. På Frösunda arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund – respekt, engagemant och nyfikenhet. Människor som gillar utmaningen och brinner för att göra skillnad i omsorgen, för sina medmänniskor. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Kontaktpersoner:

Susanne Palmquist , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 32 06

Christel Engstrand , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 32 15

Dick Jonzon , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 31 92


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: