Logga in

Till toppen av sidan

Tjänst 75% hos aktiv flicka i Luleå

2018-07-06 | Norrbotten | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 2


Personlig Assistans – vad innebär det?

Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt. 
 
Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande, respekt och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Vi ser gärna att du delar de intressen våra kunder har. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån.


Vad kan Frösunda erbjuda mig?
  • Vi erbjuder ett arbete som är meningsfullt och givande både för vår kund och för dig.
  • Vi erbjuder ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga
  • Vi erbjuder dig att ta ansvar – för att ansvar får dig att växa som person.
  • Vi erbjuder ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.
  • Vi erbjuder ett arbete där dina ledarskapsförmågor får träda fram och du får ta plats.
 
Vad innebär tjänsterna?

För vår kunds räkning söker vi nu personliga assistenter till Luleå med start i september. Kunden är en flicka med autism som bor med sin familj. Hon är en glad tjej som älskar att simma. Du arbetar där kunden väljer att vara; vilket innebär i kundens hem och på aktiviteter utanför hemmet. Arbetstiden är förlagd på dag, kväll och helg. Vi har både en tjänst på 75% och timvikariat vakanta. Om du är intresserad av att jobba som timvikarie vill vi att du är flexibel och ibland kan ställa upp och jobba med kort varsel.

För oss är det meriterande med utbildning men inget krav. Vi tycker att den viktigaste egenskapen är din vilja. Din vilja att ta ansvar, din vilja att lära dig nya saker samt din vilja att engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Då kunden är på badhus ofta är det ett krav att du kan simma och att du tål klor. Familjen har pälsdjur vilket gör att du ej kan var allergisk. Körkort är ett plus men inget krav.

Vi söker dig som är ansvarstagande, engagerade och som sprider glädje. Du är rökfri och är omtänksam och lyhörd.

Vi arbetar med löpande rekrytering och du som blir aktuell för arbete kommer att inskolas i verksamheten snarast.

Kontaktpersoner:

Jenny Fahlgren , Rekryteringsspecialist
Telefon: 0101303332


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: