Logga in

Till toppen av sidan

Timvikariat hos aktiv barnkund i Luleå

2018-07-06 | Norrbotten | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 2


Personlig Assistans – vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt. 
 
Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande, respekt och en god förståelse för vad ett gott bemötande innebär för varje kund. Vi ser gärna att du delar de intressen våra kunder har. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån.


Vad kan Frösunda erbjuda mig?
  • Vi erbjuder ett arbete som är meningsfullt och givande både för vår kund och för dig.
  • Vi erbjuder ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga
  • Vi erbjuder dig att ta ansvar – för att ansvar får dig att växa som person.
  • Vi erbjuder ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.
  • Vi erbjuder ett arbete där dina ledarskapsförmågor får träda fram och du får ta plats.
 
Vad innebär tjänsterna?
För vår kunds räkning söker vi nu personliga assistenter till Luleå med start i september. Kunden är en flicka med autism som bor med sin familj. Hon är en glad och lekfull tjej som älskar att simma. Du arbetar där kunden väljer att vara; vilket innebär i kundens hem och på aktiviteter utanför hemmet. Arbetstiden är förlagd på dag, kväll och helg. Vi söker dig som vill arbeta som timvikarie men har även en tjänst ledig på 30%. Om du är intresserad av att jobba som timvikarie vill vi att du är flexibel och ibland kan ställa upp och jobba med kort varsel vid ordinarie personals frånvaro.

Vi ser att du som söker denna tjänst har en varm personlighet, att du är lekfull och gillar att pyssla och vara kreativ. Du är ansvarstagande, engagerad och lyhörd. Då kunden är på badhuset ofta trivs även du i vattnet och har simvana. För oss är det meriterande med utbildning men inget krav däremot ser vi att du har erfarenhet av att arbeta med barn. Familjen har pälsdjur vilket gör att du ej kan var allergisk. Körkort är ett plus men inget krav, du är rökfri. Vi tycker framförallt att den viktigaste egenskapen är din vilja. Din vilja att lära dig nya saker samt din vilja att engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. 


Vi arbetar med löpande rekrytering och du som blir aktuell för arbete kommer att inskolas i verksamheten snarast.

Kontaktpersoner:

Jenny Fahlgren , Rekryteringsspecialist
Telefon: 0101303332


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: