Logga in

Till toppen av sidan

Personlig assistent 35% sökes till kund i centrala Gävle

2018-07-13 | Gävleborg | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 2


Personlig Assistans – vad innebär det?
 
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor – på riktigt.
 
Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Din vilja att ta ansvar och engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete.
 
Vad erbjuder Frösunda medarbetare?
 
  • Ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga
  • Ansvarstagande – ansvar ger trygghet för kunden
  • Ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.
  • Ett kundnära arbete
  • Interna utbildningar - Frösundaakademin
  • Friskvård för visstidsanställda
  • En nära kontakt med din verksamhetschef

Vad innebär tjänsten? 

Nu söker vi för vår kunds räkning assistent som kan jobba dygnspass. Tjänsten är på 35% och är fördelad på ett par pass i månaden.  Du kan även vara timvikarie vid behov då ordinarie assistenter är lediga eller sjuka. Du som timvikarie behöver kunna hoppa in med ibland kort varsel.

Vår kund är en kvinna i centrala Gävle som gillar att vara ute, älskar djur och utflykter. Du som söker får gärna har erfarenhet och kunskap inom arbete med barn eller vård och omsorg. Det är även meriterande om du har erfarenhet av epilepsi. Om du dessutom är social, gillar matlagning och bakning samt är aktiv och utåtriktad så är du den vi söker!

Som vikarierande personlig assistent är du en viktig del i arbetsteamet med kunden. Det tar tid att bygga relation med kunden och vi ser därför att du under en längre tid, minst 6 mån och gärna längre, kan arbeta med kunden. Detta jobb går utmärkt att kombinera med studier eller för dig som är pensionär.
 
Du arbetar där kunden väljer att vara; vilket innebär i kundens hem och på aktiviteter utanför hemmet. För oss är det meriterande med utbildning men inget krav.

Vi arbetar med löpande rekrytering och du som blir aktuell för arbete kommer att inskolas i verksamheten på överenskommet datum.
 
Vi begär in utdrag från Polisens belastningsregister från dig och du behöver beställa den via länken redan nu: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/

Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Jenny Fahlgren , Rekryteringsspecialist
Telefon: 0101303332


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: