Logga in

Till toppen av sidan

Teknikintresserad personlig assistent sökes till man i Alingsås

2018-04-30 | Västra Götaland | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1


En rullstolsburen man som bor i Alingsås söker nu en personlig assistent. I ditt arbete kommer du vara hans hjälp i vardagen, och han berättar själv vad du ska hjälpa till med. Vår kund är en aktiv person som har ett intresse för teknik, gärna RC hobby ljud {Hifi} musik och snickeri. Dina arbetsuppgifter kommer innebära att köra rullstol, stötta vid förflyttningar, ledsaga på aktiviteter och hjälpa till vid fritidsintressen. Det finns katt och ibland hund i bostaden.

Vi ser gärna att du som söker är nyfiken och tycker om att lära dig nya saker. Du är händig och kan följa kundens instruktioner. Du behöver vara lyhörd, ärlig och ansvarsfull, och vi vill att du ser detta som ett långsiktigt uppdrag.

Kunden önskar att du är en man i åldern 45-55 med liknande intressen. Bil och körkort är en fördel. Du behöver inga tidigare erfarenheter från personlig assistent yrket utan lär dig arbetet på plats. Det viktiga är att du och kunden trivs med varandra. För att man skall trivas tillsammans är samtalet en viktig del anser kund.

Du kommer arbeta 12 timmar per månad. Arbetstiden är förlagd enligt överenskommelse med kunden. Det är på eftermiddag eller helg, vanligen kl 12-15.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner:

Madeleine Jönsson , Rekryteringsspecialist
Telefon: 010-1303249

Emelie Johansson , Verksamhetschef
Telefon: .


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: