Logga in

Till toppen av sidan

Logga in i våra webbportaler

Nedan når du Frösundaakademin som är Frösunda webbaserade läroplattform. Du hittar också vår webbutik där du kan beställa profilkläder och profilmaterial.

Premiär för tidningen Kundens fokus

I dagarna kom premiärnumret av tidningen Kundens fokus ut till våra verksamheter och kontor. Syftet med tidningen är att levandegöra vad vi menar när vi pratar om Frösundaidén – att kunden bestämmer. Vi är stolta över att få presentera så många fina berättelser från såväl kunder och närstående som medarbetare och beställare.

Tips till nästa nummer?
Hör av dig till kommunikationsavdelningen som gärna tar emot idéer eller tips om intervjupersoner till nästa nummer kommunikation@frosunda.se

Frösunda-akademin

Här når du Frösundaakademins webbaserade läroplattform. Här får du som är medarbetare i Frösunda direkt tillgång till utbildningar både via dator och fysiska träffar.

Nu kan du som medarbetare certifiera dig, läs mer i Frösundaakademin!

Logga in på Frösundaakademin » 
Mer om Frösundaakademin »

Medvind tidrapportering

Medvind tidrapportering är vårt verktyg för tidrapportering. Här rapporterar vi alla våra arbetstider och avvikelser. Alla chefer attesterar sina medarbetares tidrapporter här. 

Logga in på Medvind Webb >>

Frösundas webbutik

I Frösundas webbutik kan du som medarbetare kolla in profilkläder och profilmaterial från Frösunda. Beställningen görs via din verksamhetschef.

Användarnamn: frösundademo
Lösen: frösunda

Logga in på Frösundas webbutik »