Logga in

Till toppen av sidan

5 frågor till Anette Wilhelm

Frösunda erbjuder olika former av personlig assistans däribland Team Frösunda där vi fokuserar på idrott, motion, kost och hälsa. Anette Wilhelm är ansvarig för Team Frösunda. Hon har spelat curling under många år och är tvåfaldig paralympisk bronsmedaljör.

Team Frösunda har en ny inriktning – vad innebär den?

Förutom en individuellt utformad personlig assistans får man som en del i Team Frösunda hjälp att hitta en idrott eller motionsform för ett mer aktivt liv. Självklart utifrån sin personliga målsättning. Anledningen är att idrott och motion är en väg till gemenskap, ett friskare och mer självständigt liv. Vad gör man som ansvarig för Team Frösunda? – Fokus just nu är att tillsammas med gruppen jobba för att bredda vårt erbjudande och skapa ett genomtänkt och varierat utbud av aktiviteter.

Vad är den största utmaningen i ditt arbete?

Alla som arbetar med Team Frösunda har ett sprudlande engagemang och väldigt många goda idéer. Vår utmaning just nu är att nogsamt gå igenom alla uppslag så att vi kan skapa bästa möjliga verksamhet.

Varför har du valt Frösunda?

Jag har under många år varit aktiv idrottare själv och vet betydelsen av att leva ett aktivt liv. Mitt idrottande har gett mig fantastiska upplevelser i form av resor och möten. Jag hoppas att jag kan dela med mig av mina egna erfarenheter och inspirera andra att också påbörja ett mer aktivt liv.


Berätta något som man inte vet om dig!

Jag har gått från ”curlingförälder” till fotbollsmamma! Med två fotbollsspelande killar på 6 respektive 9 år blir det mycket fotboll i mitt liv just nu.

Text: Anna Burlage Sjöberg