Logga in

Till toppen av sidan

Frösundabloggen – en inblick i våra verksamheter

Frösundabloggen är ett initiativ från Frösundas medarbetare och kunder. Här bloggar vi om det som händer i det vardagliga livet på våra dagliga verksamheter.

Maria Stegrud, Regionchef daglig verksamhet, var med och startade bloggen. Hon beskriver det som ett roligt uppslag som ger alla en möjlighet att på ett enkelt sätt följa vad som händer på de olika verksamheterna. - Genom bloggen kan vi visa den bredd och mångfald av verksamheter som vi driver, säger Maria.

Frösunda Activera hundcenter är en arbetsinriktad daglig verksamhet för personer med neuropsykiatrisk funktionsnedsättning. Bland annat erbjuder Activera hundvård och hunddagis där bloggen blir ett sätt för hundägare att följa den dagliga verksamheten.

- Det är många som är intresserade och nyfikna på vad vi gör och vad som händer hos oss på Activera hundcenter. Bloggen är därför ett bra sätt att nå ut och få en inblick i vår verksamhet, både för anhöriga och hundägare, säger Vanja Linden som är coach på Frösunda Activera Hundcenter och en aktiv bloggare.

På bloggens startsida hittar du de verksamheter som bloggar. Klicka in på respektive blogg och läs mer om vad som är på gång. Med bloggen vill vi levandegöra och visa bredden på det vi gör i våra dagliga verksamheter, vi vill helt enkelt ge dig som besökare en inblick i vad som dagligen händer hos oss. 

Välkommen in till Frösundabloggen!

Om våra dagliga verksamheter
Frösunda erbjuder ett stort utbud av daglig verksamhet och modern arbetsträning. Några av våra verksamheter fungerar som en väg ut i arbetslivet och erbjuder dig en meningsfull och varierad arbetsdag. Varje verksamhet har sin specialitet och inriktning och utgår alltid från dig och dina behov och önskemål. Läs mer om våra dagliga verksamheter.

Text: Cecilia Lundfeldt, Kommunikation