Logga in

Till toppen av sidan

Frösunda återigen omtalade utomlands

Frösundas dagliga verksamhet i Danvikstull fick besök av en delegation från Sydkorea, som var väldigt ivriga på att få lära sig mer om hur vi jobbar med kundfokus.

Den 21 augusti besökte en delegation från Sydkorea Frösundas dagliga verksamhet i Danvikstull. Gruppen bestod av framför allt personer som själva arbetar med personer med funktionsnedsättning. Sverige och Frösunda har ett mycket gott renommé utomlands och besökarna var väldigt ivriga på att få lära sig mer om hur vi jobbar med kundfokus.

Besökarna fick en presentation av regionchef Joakim Lavesson om hur omsorgen fungerar i stort i Sverige, samt hur vi som företag ser på vårt uppdrag med kundens fokus som det viktigaste och sedan mer specifikt hur det tillämpas på Danvikstull. Sedan tog verksamhetschef Helena Hallgren över och visade gruppen runt på enheten.

Några av höjdpunkterna var det svarta och det vita rummet. Sedan fick de en egen konsert med alla de fantastiska musikerna som spelade och sjung låtar som även sydkoreaner verkade känna igen.

Text: Joakim Lavesson