Logga in

Till toppen av sidan

Arbetsmarknadstjänster

Frösunda Omsorg Arbetsmarknads tjänster riktar sig till Arbetsförmedlingen, kommuner och andra samarbetspartner. Frösunda erbjuder en bred palett inom omsorgssektorn med över 200 olika verksamheter att använda vid arbetsförmågebedömningar, kartläggningar, stöd och matchning, arbetsträning och förberedande arbetsträning.

Syftet är att ordna arbete eller rusta och stärka arbetssökande/deltagare som för dem närmare arbete genom arbetsträning eller utbildning.

STOMLäs mer här >>

ARBETSTRÄNINGLäs mer här >>

FÖRBEREDANDE ARBETSTRÄNINGLäs mer här >>

Frösundas vision

Frösunda är drivande i utvecklingen not nya spelregler i omsorgen, så att alla människor får ett bättre liv och en självklar plats i samhället.

Upplands Väsbykontoret

Frösunda Omsorg Arbetsmarknad
Johanneslundsväg 5
194 61 Upplands Väsby

Du är välkommen kontakta oss så att vi kan berätta mer om oss och vad vi kan göra för dig. Du är varmt välkommen  att komma förbi för att träffa oss och din coach, samt få information om vad vi kan uppnå tillsammans.

Stort kontaktnät

Vi har etablerade kontakter inom de flesta branscher och arbetar ständigt med att knyta nya arbetsgivarkontakter. Inom omrogssektorn har vi dessutom exklusiv tillgång till 200 egna verksamheter.

Hör av dig till oss
name-field
Fält markerade med * är obligatoriska.