Logga in

Till toppen av sidan

Hos oss är det kunden som bestämmer!

Vår affärsidé är ganska enkel. Alla som får omsorg via oss, ska själva få bestämma över sitt liv och sin vardag. Vårt sätt att tänka har följt med oss ända sedan vi startade Frösunda Omsorg för över 20 år sedan.

Vi låter människor ha makten över sitt eget liv, oavsett hur livet ser ut. Eftersom vi mäter allt vi gör vet vi att kunderna blir mer nöjda och upplever en bättre omsorg när de får bestämma. Sättet vi arbetar på, sammanfattar vi i ett tydligt löfte till våra kunder: Här bestämmer du! 

Att kommunicera ut vårt löfte tydligt, är ett effektivt sätt för oss och våra medarbetare att aldrig tappa fokus på vårt mål och hela vår idé. Ett bevis på att vi tänker rätt och också levererar det vi lovar, är att vi idag är en av de största privata aktörerna i Sverige med ca 2 000 kunder och 8 500 medarbetare. Vi har en hög förmåga att driva verksamheter, även mot målgrupper med särskilda krav och behov, och med lägsta pris som mål.

 

Vi erbjuder omsorg, vård, stöd och service inom:

  • Personlig assistans
  • Funktionsnedsättning
  • Äldreomsorg
  • Individ och familj 

 

Snabb hjälp, fast pris och lägre kostnader för samhället

Fördelarna med att placera hos oss, är att vi snabbt kan erbjuda en ledig plats på någon av våra verksamheter. Individen får då snabbare hjälp och väntetiden kortas. För att placeringen ska bli lyckad utgår vi alltid från den beställning och det avtal vi skriver med er. Från oss kan ni alltid förvänta er transparens, återkoppling och professionalitet. De verksamheter som har som mål att hjälpa individen tillbaka ut i samhället, arbetar fokuserat och effektivt med hållbara slutresultat. Detta leder ofta till en kortare vistelsetid och därmed en lägre totalkostnad. Vårt uppdrag till dig som beställare är att ge bästa möjliga omsorg till lägsta möjliga kostnad.

Så tycker våra samarbetspartners, kunder och medarbetare

Varje år genomför vi en kvalitetsundersökning bland våra samarbetspartners för att vara säkra på att vi levererar det vi lovar och för att kunna förbättra eventuella brister. Vi genomför också regelbundet förtroendeundersökningar bland våra kunder och medarbetare, vilket är en trygghet för dig som beställare. Alla undersökningar och resultat är publika och vi jobbar med hög transparens. På Frösunda strävar vi efter att ha 100% nöjda kunder. Ta del av våra undersökningar här » 

Besök våra verksamheter och upplev oss på riktigt.

Hur våra verksamheter ser ut och är utformade, beror på vilka behov som ska uppfyllas. Men oavsett verksamhet, så arbetar vi aktivt med att miljön ska ge trygghet och stimulans. Du är alltid välkommen att besöka oss.

Hjälp att starta ny verksamhet.

På Frösunda Omsorg har vi erfarenhet av nyetablering av verksamheter, vilka vi också anpassar utifrån varje kommuns specifika behov. Tillsammans jobbar vi fram den bästa lösningen och vi kan även hjälpa till med att informera om för- och nackdelar med olika upphandlingsformer.  

Frösunda Omsorg erbjuder bland annat:

  • Helhetsansvar för etablerings- och fastighetsprocessen.
  • Snabb lösning av fastighetsfrågan med genomtänkta arkitektritade typhus.
  • Expertkunskap inom bland annat neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (NPF) och hjärnskadeproblematik.

För mer information, kontakta: 

Julie Lam, Etablering, 010-130 38 09, julie.lam@frosunda.se

Läs senaste nytt från Frösunda Omsorg

2018

Augusti

Juni

Maj

April

Mars

Februari

Januari

2017

December

November

 

Vill du också få detta nyhetsbrev? Skicka dina kontaktuppgifter till kommunikation@frosunda.se