På Frösunda har vi frågat våra kunder vad de anser är viktigast gällande assistansen. Det är därför vi satsar hårt på bemanning, bemötandeoch tillgänglighet.

Juridisk expertis för din trygghet

Frösunda värnar alltid om att du ska få den assistans du behöver och har rätt till. Vi hjälper dig kostnadsfritt i den juridiska processen. Frösunda har över 20 års erfarenhet inom personlig assistans och våra juridiskt sakkunniga har expert kompetens inom lagstiftningen.

Vi sköter din bemanning – dygnet runt

Under kontorstid ansvarar din verksamhetschef för bemanningen. Kvällar, helger samt nätter tar vår centrala bemanningsfunktion vid. Det betyder att det alltid finns någon som ansvarar för din assistans.

Trygg assistans – nära dig

Frösunda har 26 olika assistanskontor över hela Sverige. Välkommen in att prata med oss och ta en fika.

Du hittar oss på flera orter.

Intresserad av att läsa mer?

Klicka på länken för att läsa mer om Personlig Assistans med oss på Frösunda! 

Läs mer

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

* Hur kan vi hjälpa dig?
* Jag önskar bli kontaktad via:

* Obligatoriska fält

Vi på Frösunda tar din integritet på största allvar. Vi använder information som samlats in för att ge relevant information i dessa processer. Vi använder också informationen till att analysera resultat och information för att förbättra vårt arbete och arbetssätt. Vi använder alltid data på ett sätt som är så integritetsskyddat som möjligt. Informationen lagras säkert och i enlighet med GDPR och de lagras endast så länge som det är relevant. Du kan närsomhelst få tillgång till eventuell lagrad information om dig och har möjlighet att uppdatera, ändra eller radera denna information.