Logga in

Till toppen av sidan

Vill du göra en samhällsinsats för våra äldre och mest sårbara? Vill du verka i en bransch som är i ständig tillväxt och där du kan göra skillnad varje dag? Frösunda Omsorg och Norlandia samverkar tätt tillsammans i arbetet att hantera det som sker i samhället just nu.

Välkommen att söka till oss. Norlandia och Frösunda erbjuder tjänster inom äldreomsorg, personlig assistans, förskola och LSS.

Vi är i stort behov av både dig med erfarenhet från vård och omsorg som med kort varsel kan påbörja din anställning hos oss för att stödja, skydda och stimulera våra mest utsatta under rådande situation, men även dig som är intresserad av ett karriärsbyte till en stabil bransch där du långsiktigt kan göra skillnad för andra människor.

Stockholm

Behov av medarbetare inom Vård- och omsorg

Vi söker undersköterskor, vårdbiträden, sjuksköterskor, boendestödjare, personliga assistenter, pedagoger mm. Oavsett bakgrund och anledning  har du en möjlighet att testa vår bransch, under om än väldigt speciella tillfällen. Vi har tagit fram en grundläggande utbildning för att förbereda dig på arbetet. Vi tror att om du har rätt inställning och är intresserad av att bemöta människor på deras villkor kan vi ge dig förutsättningar för att lyckas som medarbetare hos oss.

Läs mer och ansök här ->>>

Gävle

Behov av medarbetare inom Vård- och omsorg

Vi har stora behov av medarbetare idag, över semesterperioder och framöver. För en del av er som söker hoppas vi att du vill stanna kvar hos oss även efter krisen. Andra medarbetare väljer kanske att gå tillbaka till sin tidigare profession. Oavsett hur det blir hoppas vi att du är intresserad av att söka dig till oss. Det kan bli kortsiktigt, men också långsiktigt i en bransch som finns till för de som behöver den allra mest.

Läs mer och ansök här ->>>