Logga in

Till toppen av sidan

Sökes: Medarbetare som vill att kunderna ska bestämma.

På Frösunda Omsorg har vi en annorlunda idé. Hos oss är det kunderna som ska bestämma över sina liv och sin vardag. Det har visat sig att vårt sätt att arbeta leder till nöjdare kunder och på så sätt även en högre kvalitet i omsorgen. Detta är en anledning till att vi växer och behöver fler duktiga medarbetare.

Att ha ”people skills”, konsten att kunna ta människor, är viktigare hos oss än vilken utbildning du än kan tänka dig. Att arbeta hos oss kommer inte alltid att vara ett enkelt jobb, men det kommer alltid att vara ett mycket meningsfullt jobb. Så vill du påverka en hel bransch och därmed förändra samhället och ge den bästa omsorgen, är du varmt välkommen till Frösunda. 

Kundprocess istället för arbetsprocess.

Vi börjar varje dag med att ställa oss frågan: Var skulle du själv vilja vara kund? Frösunda Omsorg har 3 200 kunder och 9 500 medarbetare. Det finns inte en standardiserad arbetsprocess eller plan i världen som kan hantera alla kunders olika behov och önskemål. Därför utgår vi från kunderna, vi kallar det kundprocess. Självklart har vi rutiner och standardiserade processer som grund för våra verksamheter. Men som sagt, det är kunden som bestämmer och då gäller det ofta att inte ta saker personligt utan att agera professionellt. Hos oss vill vi att du främst nyttjar din professionalitet till att, utifrån våra värderingar och inte din legitimitet, möta kunderna. Inom Personlig assistans kan det innebära att man inte ska ha moraliska åsikter om en kunds hobby eller värderingar. 

Har du ett kompromisslöst kundfokus?

Vi söker medarbetare som vill vara med och förändra hur man jobbar med omsorg. Hos Frösunda Omsorg är det nämligen kunden som bestämmer över sitt liv. Vi utgår från våra värderingar:
Respekt: Genom ett värdigt och individuellt bemötande skapar vi trygghet och glädje.
Engagemang:
Vi bryr oss om människor och känner stolthet över vad vi åstadkommer.
Nyfikenhet:
Vi söker aktivt nya kunskaper som gör skillnad för våra kunder.

Våra objektiva undersökningar visar att vi är på rätt väg. Vi hoppas att du som söker dig till Frösunda Omsorg vill vara med i ett vinnande lag och förändra vår bransch. För dig som börjar hos oss kan vi oftast erbjuda traineeplatser och ledarutbildningar.