Logga in

Till toppen av sidan

Extrajobb! Assistent till go 13-årig kille sökes!

2020-08-04 | Stockholm | | Personlig Assistans

Platser: 2

 Vill du arbeta som personlig assistent till en härlig 13-årig kille med autism? Det här är en fysiskt aktiv kille som vid sin sida behöver dig som klarar av att hänga med i samma tempo. 

Du ska vara ansvarstagande med personlig mognad, ha energi och vara lekfull. Du är i god form fysiskt och psykiskt. Arbetet innebär både att vara pojkens ”hjälp-jag” i vardagens moment men också att vara en vän och hitta på roliga saker, att kunna inspirera i lek och sysselsättning. 
Kanske gillar du någon sport, musik eller har annat intresse som du kan ta med i arbetet med pojken? 
Att ha erfarenhet är bra men din personlighet och inställning - driv, glädje och förmåga att entusiasmera - är allra viktigast.

Arbetet är på dagtid under sommaren. Du arbetar en eller flera dagar i veckan efter eget önskemål Du arbetar främst i och kring pojkens hem i Täby (direktlinje på Roslagsbanan från stan 20 min/Universitet 15 min). Du är öppen för att följa med på familjens resor. Det är bra om du själv bor så att du inte har alltför lång resväg till arbetet. Du ska vara rökfri och tala och förstå svenska. Familjen har hund (allergivänlig).

Varmt välkommen med din ansökan! 

Kontaktpersoner:

Jian Abdullahi , Verksamhetschef
Telefon: 0101303034


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: