Logga in

Till toppen av sidan

Personlig assistent till man i Helsingborg (70%)

2019-10-16 | Skåne | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1


Personlig Assistans – vad innebär det?
 
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor – på riktigt.
                
Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Din vilja att ta ansvar och engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete.
 
Vad innebär tjänsten?

Till vår kund i Helsingborg söker en personlig assistent till en schemarad på 70%. Kunden är en man i 60-årsåldern som behöver hjälp med allt i sin vardag så som personlig hygien, handräkning etc. Har du erfarenhet av sondmatning är det mycket meriterande. Kunden har ett stort sportintresse och delar du detta intresse så är det positivt, men det är inget krav.

Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba inom vården samt är genuint intresserad av att jobba som personlig assistent. Du bör vara positiv, punktlig samt flexibel vad gäller tider och schema.

Körkort är ett önskemål. Att du är rökfri är ett krav.

Du kommer att jobba båda dag- och kvällspass. Dagpassen är 7-15 och kvällspassen är 15-23. Du arbetar där kunden väljer att vara; vilket innebär i kundens hem och på aktiviteter utanför hemmet.

Tillträde omgående.

Låter detta intressant och du tror att du skulle passa till vår kund? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.   
 
Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Margaretha Jönsson , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 40 84


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: