Logga in

Till toppen av sidan

Glad och lekfull assistent sökes till tonårstjej

2020-08-31 | Norrbotten | | Personlig Assistans

Platser: 1


Personlig Assistans – vad innebär det?
 
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor – på riktigt.
 
Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Din vilja att ta ansvar och engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete.
 
Vad erbjuder Frösunda medarbetare?
 
  • Ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga
  • Ansvarstagande – ansvar ger trygghet för kunden
  • Ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.
  • Ett kundnära arbete
  • Interna utbildningar - Frösundaakademin
  • Friskvård för visstidsanställda
  • En nära kontakt med din verksamhetschef

Vad innebär tjänsten?
Kunden är en flicka i tonåren som är rullstolsburen och har autism. Hon bor med sin familj i Luleå och har begränsad rörelse- och kommunikationsförmåga. Som assistent krävs att du kan vara behjälplig vid förflyttningar, på- och avklädning och med hygienen. Kunden tycker om att gå på stan, på promenader, ta en fika och har ett bollintresse. Arbetsplatsen är doftfri. Hon ser gärna att du som söker är kvinna, vidare är det meriterande om du har erfarenhet av barn- och ungdomar med funktionsvariationer samt av hjälpmedel.

Arbetstiderna är i dagsläget förlagda på vardagar mellan 14.00-21.00 och på helger 12.00-20.00. Vi har en schemarad ledig på ca 68% och är även i behov av timvikarier som kan finnas tillgängliga vid ordinarie personals frånvaro. Som vikarie värdesätter vi din flexibilitet och tillgänglighet. Du arbetar där kunden väljer att vara; vilket innebär i kundens hem och på aktiviteter utanför hemmet. För oss är det meriterande med utbildning men inget krav.

Vi arbetar med löpande rekrytering och du som blir aktuell för arbete kommer att inskolas i verksamheten på överenskommet datum.
 
Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Erica Forssberg , Verksamhetschef
Telefon: 010-1305782


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: