Logga in

Till toppen av sidan

Vill du vara med från start? Verksamhetschef sökes till äldreboende i Sölvesborg

2019-09-19 | Blekinge | Chef | Äldreomsorg

Platser: 1

Just nu är arbetet i full gång med byggandet av Frösundas nya äldreboende i Sölvesborg, beläget intill både fårhage och med utsikt över Ljungaviken. Planerad uppstart för boendet är i maj 2020 och utifrån det söker vi nu efter en verksamhetschef. Äldreboendet med inriktning på både somatik och demens kommer att ha plats för 60 kunder, fördelat på 4 våningar med totalt 6 avdelningar. Här kommer våra kunder vistas i en trivsam miljö med spa anläggning, solterpirum, frisörsalong och rörelserum samt samlingsrum och en lanthandel med café .  I utemiljön återfinns en pergola, boulebana, vattenspel, orangeri och odlingslådor. 

Utgångspunkten i våra verksamheter är "Kundens fokus", individuellt anpassat stöd som genomgående präglas av respekt, engagemang och nyfikenhet. Detta bygger på bland annat individkunskap och kognitionskunskap. Utifrån kundperspektiv arbetar vi med att på olika sätt stödja kunderna och värna om personlig integritet och självbestämmande. På Frösunda arbetar vi med tydlig struktur, kommunikation och med ett lågaffektivt bemötande. 

Rollen som verksamhetschef 

Att vara verksamhetschef på Frösunda innebär att axla företagets viktigaste uppgift – att uppfylla Frösundas definierade kvalitets- och resultatmål baserat på upplevd kundnöjdhet, avtalstrohet, regulatorisk följsamhet samt intäkter och resultat. För att uppnå detta säkerställer du att arbetet utförs i enlighet med Frösundas bestämda koncept (processer och rutiner), bemanning, Q-loopen (Frösundas ständiga förbättringsarbete), ett värderingsstyrt beteende, ett salutogent förhållnings- och arbetssätt samt ett kundorienterat ledarskap. Driften av verksamheterna sker utifrån ett tydligt koncept och vårt kundlöfte – På Frösunda bestämmer kunden! Självfallet har du resultatansvar inom ekonomi och kvalitet samt ska delta i budgetarbete och -uppföljning. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar direkt till regionchef. 

Om du är rätt chef för oss erbjuder vi dig attraktiva villkor och ett gediget introduktions-, chefs- och ledarskapsprogram.

Kvalifikationer

Arbetet innefattar kommunikation med olika intressenter (så som kund, närstående, medarbetare, beställare och myndigheter) behöver du vara kommunikativ och ha god förmåga attt formulera dig i tal och skrivt i svenska språket.  Du har erfarenhet som chef inom äldreomsorg och har relavant akademisk utbildning samt uppfyller kraven i Socialstyrelsens föreskriver. Krav är även giltigt B-körkort. 

Övrig information

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders inledande provanställning.
Vi tillämpar individuell lönesättning. Tillträde sker efter överenskommelse.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner:

Ellinor Rosengren , HR Specialist
Telefon: 010-130 33 93


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: