Logga in

Till toppen av sidan

Personlig assistent sökes till kvinna i Trelleborg (dygnspass)

2019-06-07 | Skåne | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1

Personlig Assistans – vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt. 

Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och respekt. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån. 
 
Vad innebär tjänsten?
Vi söker en assistent till en av våra kunder boendes i Trelleborg. Kunden är en 70-årig kvinna med lindrig utvecklingsstörning och schitzofreni. Till kundens intresse hör bland annat kläder och skönhet och ser gärna att du som assistent delar dessa intressen. I arbetet med kunden är du ett stöd i vardagen och du hjälper till med hygien, städning och matlagning.

Du som söker tjänsten behöver vara trygg, ödmjuk, ansvarstagande, tålig och ha förmåga att arbeta självständigt med kundens bästa i åtanke. Vi ser det som en stor merit om du är positiv och lojal i ditt arbete, är flexibel vad gäller schema och arbetstider. Har du arbetat inom assistans tidigare ses detta som meriterande. Det är även önskvärt att du har erfarenhet av psykiatri. Arbetsplatsen är rökfri!

Vi behöver timvikarier och du jobbar dygnspass med sovande jour.

Låter detta intressant och du tror att du skulle passa till vår kund? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.

Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Therese Jutemar , Verksamhetschef
Telefon: 010 130 37 56

Ellen Hagström , Rekryteringsspecialist
Telefon: 010 130 37 57


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: