Logga in

Till toppen av sidan

Personlig assistent till 12-årig pojke i Åkarp

2019-07-24 | Skåne | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1


Personlig Assistans – vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt. 

Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och respekt. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån. 

Vad innebär tjänsten?
Vi söker en personlig assistnet till en 12-årig pojke boendes med sin familj i Åkarp. Vår kund är en glad  kille som har en medfödd cp-skada sedan födseln. Han har ett omfattande vårdbehov, och behöver hjälp med det mesta. Man hjälper kunden med sondmat samt andningsmask och träningsschema. Kunden är väldigt tydlig i sin mimik och kommunicerar med tecken som stöd. Det är en fördel om man bor i Malmö då man åker med pojkens färdtjänst från skolan i Malmö på eftermiddagen, samt åker med till skolan på morgonen.

Du som söker behöver vara lyhörd, ansvarsfull, lugn och ha tålamod men även också kunna vara positiv och busig. Vi ser det som en stor merit om du är lojal i ditt arbete, kan samspela med pojken och hans familj samt är flexibel vad gäller schema och arbetstider. Utbildning och/eller erfarenhet av att jobba med barn och/eller inom vården är mycket meriterande men mycket hänsyn tas till personkemi. Då det förekommer lyft och förflyttningar i tjänsten måste du ha god fysik utan ryggproblem.

Passen är förlagda dag, kväll samt vaken natt. Vi söker både timvikarier samt assistent på fast schemarad.

Innan anställning kan påbörjas måste utdrag ur belastningsregistret lämnas. Det är en fördel om du inför en intervju har förberett med att beställa registerutdrag från polisen. Blanketten du ska välja heter "LSS utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder".

Låter detta intressant och du tror att du skulle passa till vår kund? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.

Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Ellen Hagström , Rekryteringsspecialist
Telefon: 010 130 3757

Therese Jutemar , Verksamhetschef
Telefon: 0101303756

Mattias Fransson , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 37 62


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: