Logga in

Till toppen av sidan

Personlig assistent sökes till 4-årig flicka i Ängelholm!

2019-09-20 | Skåne | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1

Vi söker assistent till en 4-årig flicka som bor med sin familj i Ängelholm. Flickan är en livlig liten tjej med mycket energi och som älskar att busa.
Arbetet utförs där flickan befinner sig - dagtid på förskolan, kvällstid i hemmet runt familjen men även på utflykt med familjen eller på sjukhuset. Flickan har en assistenter hos sig dag- och kvällstid och en assistent på natten.

Du som söker tjänsten bör vara lyhörd, initiativsrik, ansvarsfull, lugn och ha tålamod men även och kunna vara på golvet och busa med flickan. Vi ser det som en stor merit om du är positiv och lojal samt ser långsiktigt på ditt arbete. Att du kan samspela med flickan och hennes familj samt är flexibel vad gäller schema och arbetstider. Utbildning och/eller erfarenhet av att jobba med barn och i någons hem är önskvärt, men personkemi och personlighet är viktigast. Flickan använder sig av tecken som alternativ och kompletterande kommunikation (TAKK), det är därför meriterande om du har kunskap inom detta. Erfarenhet av sond är meriterande. Flickan är mycket infektionskänslig och därför är arbetsplatsen rökfri, samt är det önskvärt om du som söker inte har barn i förskoleålder.

Gillar du Bamse är det positivt då det är flickans stora favorit!

Körkort är önskvärt .


Vi söker en nattjänst 21.45-08.00 (mån-tor).
  
Tjänsten kommer tillsättas inom kort och föregås av inskolning.

Låter detta intressant och du tror att du skulle passa till vår kund? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.


Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Mimmie Hjalmarsson , Verksamhetschef
Telefon: 010 130 32 11

Ellen Hagström , Rekryteringsspecialist
Telefon: 010 130 3757


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: