Logga in

Till toppen av sidan

Varm och initiativtagande personlig assistent sökes till kvinna i Umeå

2019-08-12 | Västerbotten | | Personlig Assistans

Platser: 1


Personlig Assistans – vad innebär det?

Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt. 


Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande, respekt och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Vi ser gärna att du delar de intressen våra kunder har. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån. 


Vad kan Frösunda erbjuda mig?
 • Vi erbjuder ett arbete som är meningsfullt och givande både för vår kund och för dig.
 • Vi erbjuder ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga
 • Vi erbjuder dig att ta ansvar – för att ansvar får dig att växa som person.
 • Vi erbjuder ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.
 • Vi erbjuder ett arbete där dina ledarskapsförmågor får träda fram och du får ta plats.


  Vad innebär tjänsten?

  Vi söker nu personlig assistent till en av våra kunder i centrala Umeå. Kunden är en glad och aktiv kvinna som sitter i rullstol som bor i lägenhet tillsammans med sin familj. Vi söker timvikarier som kan hoppa in vid ordinarie personals frånvaro eller semester, men mindre schemarader finns också tillgängliga. Arbetstiderna varierar men är främst ett par timmar på morgonen och eftermiddagspass mellan 14-19, samt helg. Du arbetar där kunden väljer att vara; vilket innebär i kundens hem och på aktiviteter utanför hemmet. 
   
  Som assistent bör du vara empatisk, flexibel och utåtriktad. Körkort är ett krav då kunden ibland befinner sig i sin stuga utanför Umeå. Utbildning eller erfarenhet av personlig assistans är meriterande, men inte ett krav däremot ser vi gärna att du har erfarenhet av att jobba med barn. Då hund och kanin (samt hö) finns i hemmet så bör du ej vara allergisk.

  Vi tycker att den viktigaste egenskapen är din vilja. Din vilja att ta ansvar, din vilja att lära dig nya saker samt din vilja att engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. 

  Vi arbetar med löpande rekrytering och du som blir aktuell för arbete kommer att inskolas i verksamheten på överenskommet datum.

  Frösunda tillämpar individuell lönesättning efter kollektivavtal.

  Vi begär in utdrag från Polisens belastningsregister och du som söker kan med fördel beställa ett redan nu via länken:
  https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/

Kontaktpersoner:

Ida Gustafsson , Verksamhetschef
Telefon: 010 130 30 49


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: