Logga in

Till toppen av sidan

Personlig assistent sökes till 9-årig flicka utanför Landskrona

2019-11-11 | Skåne | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1

Personlig Assistans – vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt. 

Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och respekt. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån. 
 
Vad innebär tjänsten?
Vi söker nu assistent till vår kund som är en pigg & aktiv 9-årig flicka utanför Landskrona. Uppdraget går ut på att stötta och bidra till flickans fortsatta utveckling på såväl skolan som i hemmet.

I denna rekrytering ser vi gärna kvinnliga sökande. Du bör vara lugn, barnkär och trygg som person. Du har inget behov av att ta plats & du tar egna initiativ i ditt arbete med denna lilla tjej. Flickan har autism & en utvecklingsstörning.
 Hon är otroligt livlig och älskar att läsa, rita, klättra och bygga kojor. Det är viktigt att du orkar hänga med i hennes tempo och kan vara en förebild för henne. 

Det är inget krav med tidigare erfarenhet men har du arbetat med barn och/eller med barn med speciella behov tidigare är det en fördel. Arbetsplatsen är rökfri.

 
Vi söker timvikarier med möjlighet till fast schemarad. Arbetstiderna är förlagda till dag och kväll, såväl vardag som helg.
B-körkort och tillgång till egen bil är krav.

Förväntad start: Omgående.

Innan anställning kan påbörjas måste utdrag ur belastningsregistret lämnas. Det är en fördel om du inför en intervju har förberett med att beställa registerutdrag från polisen. Blanketten du ska välja heter "LSS utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder". https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/

Låter detta intressant och du tror att du skulle passa till vår kund? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.

Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Therese Jutemar , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 37 56


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: