Logga in

Till toppen av sidan

Personliga assistenter till 12-årig flicka i Höganäs (45-50%)

2019-09-19 | Skåne | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1


Personlig Assistans – vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt.

Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och respekt. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån.

Vad innebär tjänsten?
Nu söker vi på Frösunda personliga assistenter till vår kund i Höganäs. Kunden är en flicka på 12 år som bor med sin familj i Höganäs. Hon har utvecklingsstörning samt autism och har ingen talad kommunikation.   

Vi söker dig som är pigg, alert och energirik. Arbetspassen kan komma att vara intensiva då flickan kräver ständig på passning och övervakning. Du som assistent behöver kunna ligga steget före. Flickan får mat via sond ett par gånger per dag. Har du erfarenhet av att jobba som assistent eller med barn och ungdomar ses detta som mycket meriterande. 

Vi har en ledig tjänst på 45-50%. Du jobbar 6 pass på ett fyraveckorsschema med möjlighet att jobba mer vid sjukvakanser och semestrar. Du jobbar från dess att flickan kommer hem från skolan till dess att hon åker till skolan på morgonen. Jour mellan 23-06.
Arbetstiderna är förlagda enligt nedan:
V. 1 Onsdag 13.45-08.00
V.2 Måndag 13.45-08.00, Lördag 08.00-08.00
V.3 Onsdag 13.45-08.00
v.4 Måndag 13.45-08.00, Lördag 08.00-08.00.

Innan anställning kan påbörjas måste utdrag ur belastningsregistret lämnas. Det är en fördel om du inför en intervju har förberett med att beställa registerutdrag från polisen. Blanketten du ska välja heter "LSS utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder".

Låter detta intressant och du tror att du skulle passa till vår kund? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande.

Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Ellen Hagström , Verksamhetschef
Telefon: 010 130 3757


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: