Logga in

Till toppen av sidan

Ledsagare sökes till kvinna i Umeå

2019-08-29 | Västerbotten | | Personlig Assistans

Platser: 1


Frösunda har dryga 3 000 kunder och 8 500 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamheter över hela Sverige. 

Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Vill du arbeta med kundens fokus, och ha ett förhållningssätt som innebär att det är kunden som får bestämma, samtidigt som vi i varje ögonblick arbetar för att samhällets resurser används effektivt och ansvarsfullt? Välkommen, då är du sannolikt rätt person för oss!

Frösunda söker nu en ledsagare till en av våra kunder i Umeå. Ledsagarens uppgifter är vara ett socialt stöd i kundens vardag och delaktig i att låta kunden leva det liv hon önskar. Det innebär bland annat att följa med på diverse trevliga aktiviteter såsom promenader, bad och en vända på  stan.  Vi tror att du är en öppen och trivsam person med hjärtat på rätta stället. Till uppdraget krävs att du har körkort och kunden ser gärna att du som söker är kvinna.

Du arbetar 26 timmar i månaden och planerar dina arbetstider i samråd med kund.

Intervjuer sker löpande tills rätt person hittas för uppdraget.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner:

Ida Gustafsson , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 30 49


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: