Logga in

Till toppen av sidan

Personlig assistent till man i Uddevalla

2019-09-16 | Västra Götaland | | Personlig Assistans

Platser: 1

Vi söker en personlig assistent till en man i 45-års åldern med ALS.  Pga utökat beslut söker vi nu ytterligare en assistent.

Kunden ser gärna kvinnliga sökande i 30-50-års åldern, självgående och initiativrika, med förmåga att själv kunna se vad som behövs göras i ett hem. Det är en fördel om du är en fysiskt aktiv person som gillar utevistelser och det är ett stort plus om du är intresserad av fotografering och natur.

Arbetet som personlig assistent innebär att du följer kunden i det dagliga livet och du hjälper till med det han inte klarar själv, allt från hjälp med personlig hygien till alla förekommande hushållsgöromål och att följa med på diverse aktiviteter. Även resor kan förekomma. Det är viktigt att du som person är flexibel, anpassningsbar och lyhörd. Ibland är det mycket att göra och ibland väldigt lugnt och du måste kunna hantera båda situationerna. Det är viktigt att du har goda kunskaper i svenska språket . Har du tidigare erfarenhet av ALS är det meriterande.

Arbetstiden är schemalagd, två dygnspass/vecka, mån-sön,

Körkort är ett absolut krav då det ingår i arbetsuppgifterna att köra kundens bil.

Skriv gärna lite mer utförligt i ditt personliga brev om vem du är och om dina intressen då det är viktigt för kunden med personkemi och gemensamma intressen.

Kontaktpersoner:

Anna Glenvik , Verksamhetschef
Telefon: 010-1303620

Njomsa Telefon: 010-130 37 01


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: