Logga in

Till toppen av sidan

Är du social och vill ha världens viktigaste jobb?

2019-09-17 | Östergötland | | Personlig Assistans

Platser: 4


Vi söker personliga assistenter till en man i Linköping. Kunden har ALS vilket bland annat påverkar hans rörelseförmåga, därför består arbetsuppgifterna bland annat av manuella förflyttningar. Du som söker behöver därför vara frisk och stark. Övriga arbetsuppgifter är alla vanligt förekommande aktiviteter i vardagen.
Du behöver vara en social person med glimten i ögat och samtidigt veta när man behöver ta ett steg tillbaka. Du bör vara en person som kan ta initiativ på ett naturligt sätt. Du får gärna ha intresse för sport och en förmåga att initiera och motivera till aktiviteter som är möjliga utifrån kundens fysiska begränsningar.
Då kommunikation är mycket viktigt i uppdraget behöver du som söker ha bra kunskaper i svenska språket, både muntligt och skriftligt.
Erfarenhet av manuella förflyttningar inom vård och omsorg är önskvärt men inget krav, personlig lämplighet väger mycket tungt i denna rekrytering.
Det är viktigt att du är lugn och trygg i dig själv för att passa hos denna kund.
För att få anställning hos denna kund krävs ett godkänt utdrag från belastningsregistret; https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/
Tjänsterna är timanställningar som kan komma att övergå i en visstidsanställning så länge uppdraget varar. Arbetstiden är förlagd alla dygnets timmar, vardag som helg. Mer ingående information om tjänstgöringsgrader ges vid intervjutillfället.
Rekrytering sker löpande och anställning kan ske innan ansökningstiden gått ut.
 
 

Kontaktpersoner:

Therése Milton , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 32 33

Cecilia Binglöv , Verksamhetschef
Telefon: 0101303915


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: