Logga in

Till toppen av sidan

Personlig assistent sökes till en 14 årig kille i Sollentuna

2019-09-18 | Stockholm | | Personlig Assistans

Platser: 1

Personlig Assistans – vad innebär det?
 
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor – på riktigt.
 
Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Din vilja att ta ansvar och engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete.
 
Vad erbjuder Frösunda medarbetare?
 
 • Ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga
 • Ansvarstagande – ansvar ger trygghet för kunden
 • Ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.
 • Ett kundnära arbete
 • Interna utbildningar - Frösundaakademin
 • Friskvård för visstidsanställda

 • En nära kontakt med din verksamhetschef

  Vad innebär tjänsten

  För kunds räkning söker nu Frösunda en personlig assistent till en glad, aktiv och pigg 14 årig kille i Sollentuna som behöver en långvarig assistent som står för trygghet och stabilitet.
  Du kommer att få vara med och simma i simhallen, vara med och träna på gymmet och även delta på andra aktiviteter. Du är initiativrik, flexibel, glad, har ett stort hjärta och nära till skratt. Det är viktigt att personkemin stämmer, skriv därför och berätta om dig själv som person i ansökan.

  Du får ett schema som innebär att du arbetar två eftermiddagar/kvällar varje vecka samt dagtid en helg i månaden. Tjänsten kan med fördel kombineras med t.ex. studier eller annan sysselsättning av lägre grad. Det är en fördel om du bor i norrort.

  Är du aktuell för anställning kommer ett registerutdrag att behöva visas upp.


  Du arbetar där kunden väljer att vara; vilket innebär i kundens hem och på aktiviteter utanför hemmet. För oss är det meriterande med utbildning men inget krav.

  Vi arbetar med löpande rekrytering och du som blir aktuell för arbete kommer att inskolas i verksamheten på överenskommet datum.
   
  Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Anne Lamminpää , Verksamhetschef
Telefon: 010-1303279


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: