Logga in

Till toppen av sidan

Man i Malmö söker engagerad assistent för timvikariat

2019-09-19 | Skåne | Övriga tjänster | Personlig Assistans

Platser: 1

Personlig Assistans – vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt.
Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och respekt. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån.

Vad innebär tjänsten?

Nu söker vi en engagerad assistent till en rullstolsburen man i Malmö. Du får gärna ha någon form av vårdvana och om du är har vana av sond och epilepsi är det ett plus. Du bör vara en mogen person med ett stort engagemang och noggrannhet.

Passen ligger mellan 8.00–16.00 samt 16.00–20.00. För närvarande söker vi timanställda med möjlighet till tjänst längre fram. 

Låter detta intressant och du tror att du skulle passa till vår kund? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.  

Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Ellen Hagström , Rekryteringsspecialist
Telefon: 010 130 37 57

Anne Johansson , Verksamhetschef
Telefon: 010 130 37 21


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: