Logga in

Till toppen av sidan

Undersköterska natt 65,83 % på Ängabogården, Alingsås

2019-09-23 | Västra Götaland | | Äldreomsorg

Platser: 1


Frösunda är ett av Sveriges största omsorgsföretag. Det, som skiljer oss från andra, är att vi är övertygade om att omsorgen behöver förbättras från grunden. Vår utgångspunkt är alltid kunden – i alla lägen, även när det blir obekvämt. Med 100 procent nöjda kunder i fokus ska vi bli det absolut bästa omsorgsföretaget i Sverige. Frösunda har ca 10.000 medarbetare och omsätter cirka 3 miljarder årligen. Vill du arbeta med kundens fokus, och ha ett förhållningssätt som innebär att det är kunden som får bestämma, samtidigt som vi i varje ögonblick arbetar för att samhällets resurser används effektivt och ansvarsfullt? Välkommen, då är du sannolikt rätt person för oss!

Vi söker dig som är undersköterska och vill arbeta med kundens fokus på Ängabogården


 Ängabogården är ett äldreboende i vackra Alingsås, med totalt 39 lägenheter i markplan fördelat på tre avdelningar. Äldreboendena riktar sig till personer med demens och somatiskt omvårdnadsbehov och ligger i ett lugnt område med närhet till natur och handikappvänliga promenadstråk. Boendet är ett hem och individerna ska ges möjlighet att få leva sitt liv så som de själva vill ha det. Vi har därför ett bra bemötande och en god vård och omsorg. Stor vikt läggs vid att boenden ska känna sig trygga och respekteras för den de är. Sinnesstimulering, aktiviteter och social gemenskap är delar av ett  arbetssätt som ska stärka individens egna förmågor.

Vi erbjuder dig

Ett intressant och stimulerande arbete i Sveriges bästa omsorgsföretag. Som medarbetare hos oss arbetar du utifrån Frösundas Min-metod, d.v.s. personcentrerad omvårdnad och kommer att ingå i ett tvärprofessionellt team.

Som medarbetare hos oss är du
  • Trygg, beslutsmässig och har ett genuint intresse för människor
  • Engagerad och en självklar förebild i att dela företagets värderingar Respekt, Engagemang och Nyfikenhet


    Vi letar efter dig som har
  • Undersköterskeutbildning
  • Erfarenhet från likvärdig verksamhet
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
Tjänsten
Natt , 65,83 %
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Lön
Individuell lönesättning.
Ansökan
Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan dag.      

ANSÖKAN

Ansök snabbt genom att fylla i din e-post nedan och välj fortsätt.

Kontaktpersoner:

Carola Murås , Verksamhetschef
Telefon: 0101303400


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: