Logga in

Till toppen av sidan

Assistentjobb med en vardag full av aktiviteter till en 25:åring_Tranås

2019-09-25 | Jönköping | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1

Frösunda omsorg söker nu för kunds räkning en personlig assistent som gillar struktur och aktiviteter, men samtidigt har förmågan att kunna ta det lugnt vid behov. Anställningen är en visstidsanställning (schemarad) på 86%. Du kommer till ett välfungerande team där du blir en i gänget.

Kund bor själv i en lägenhet i centrala Tranås. För att klara vardagen har han hjälp av sina personliga assistenter som är med honom dygnet runt. Han har flera olika diagnoser som gör att det är viktigt med struktur och lågeffektivt bemötande. Om detta inte fungerar, kan det leda till att kund blir  inåtriktad och får tvångstankar. 

Med trygga föräldrar och assistenter fungerar idag kunds vardag väldigt  bra. Han är en aktiv person i 25 års åldern som fyller sitt liv med jobb/ daglig verksamhet 3 dagar i veckan. Fritiden består av dans, fiske, skratt och just nu svampplockning. Som assistent är du förstås med kund vid alla aktiviteter. Det är alltså en fördel om du som söker delar kunds intresse för djur och natur.

Andra arbetsuppgifter är att hjälpa till med hemmets skötsel och stötta kund i moment som matlagning, städ och till viss del hans personliga hygien.

Kund har både manliga och kvinnliga assistenter. Till denna anställning söker vi i första hand manliga sökanden för att få en jämn fördelning i teamet.  Med fördel är du även lite äldre så du kan bidra med livserfarenhet. Utbildning är inget krav då personkemi och samspel mellan kund och assistenter är det viktigaste. Det innebär att du bör vara nyfiken, intresserad av människor och gärna ha lätt till skratt.

Ett krav är att du har körkort. Kund har bil och du som assistent kör denna.

Andra egenskaper som vi värdesätter är lugn, ansvarsfull, inkännande och positiv. Har du detta så utlovar vi dig en inspirerande arbetsplats.

Schemaraden är vakant from mitten av november. Är du den person vi söker kan vi vänta något med anställning. I samband med anställning kommer du att få inskolning och utbildning.

Tjänsten motsvarar 86%, du jobbar på ett rullande 6 veckors schema med tjänstgöring på veckans alla dagar och timmar. Delar av din arbetstid består av dubbelbemanning. Två vanliga arbetspass är dag kl. 09:00 - 19:00 och dygnspass kl. 14:30 - 14:45 med jour/väntetid på natten.

Du söker tjänsten via angiven länk där du bifogar ditt CV och personliga brev. 
Urval och inervjuver sker löpande så vänta därför inte med din ansökan.

Kontaktpersoner:

Dick Jonzon , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 31 92


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: