Logga in

Till toppen av sidan

Verksamhetschef inom Personlig Assistans till Stockholm

2019-09-25 | Stockholm | Chef | Personlig Assistans

Platser: 1

Verksamhetschef inom personlig assistans 

Vi på Frösunda söker en verksamhetschef inom vårt affärsområde Personlig assistans, med anledning av föräldravikariat med stor möjlighet till förlängning. Som verksamhetschef ansvarar du tillsammans med en rekryteringsspecialist för rekrytering av nya assistenter samt säkerställer bemanning vid vakanser. En viktig del av din vardag består i att möta kunder, närstående och medarbetare, lägga scheman, attestera löner, föra social dokumentation samt att ha ett personal- och budgetansvar för din resultatenhet. Kontoret är beläget i Älvsjö.

För att våra kunder ska kunna bestämma hur de ska leva sina liv är det avgörande att vi vet vad de vill. Den kunskapen får vi genom ett omfattande arbete med social dokumentation och uppföljningar. Och istället för att ha fokus på kunden antar vi kundens fokus – alltså vad som är viktigt för kunden och inte vad omgivningen tycker är viktigt för den individen. Det skiljer oss från mängden och är grunden för kvaliteten i vårt jobb. Kundens fokus ställer stora krav på våra ledare, inte minst som modeller och förebilder. Därför pratar vi på Frösunda om det kundorienterade ledarskapet. Det anger tydligt den riktning vi ska gå. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Arbeta systematiskt för att förstå kundens perspektiv och tillgodose en assistans som kunden är nöjd och trivs med.
  • Säkerställa bemanning enligt ekonomiska ramar.
  • Delta i budgetarbete och -uppföljning.
  • Resultatansvar – ekonomi, kvalitet och personal.
  • Vara en förebild i Frösundas kundorienterade ledarskap.
Formella kvalifikationer

Vi söker efter dig som har relevant högskoleutbildning (exempelvis fysioterapeut, arbetsterapeut, social omsorg, HR eller motsvarande). Du bör ha erfarenhet inom LSS och Personlig Assistans samt erfarenhet som ledare/chef inom privat sektor. Du har god kommunikativ förmåga och har mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Du är en självklar förebild i att leva efter Frösundas värderingar Respekt, Engagemang och Nyfikenhet. Krav är även B-körkort. 

Övrig information


Tjänsterna är föräldravikariat med goda chanser till tillsvidareanställning. Vi tillämpar individuell lönesättning. Tillträde sker enligt överenskommelse.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  I den här rekryteringen kommer vi att begära utdrag ur belastningsregistret. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner:

Ellinor Rosengren , HR Specialist
Telefon: 010-130 33 93


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: