Logga in

Till toppen av sidan

Timvikarie som elevassistent/tränare sökes till Äventyrsskolan

2019-09-27 | Stockholm | | Funktionsnedsättning

Platser: 1


Vi söker nu timvikarier till Äventyrsskolan 
Vi är en grund- och gymnasiesärskola (tränings- och individuella programmet). Vi har även KTT (fritids) för de elever som har behov av det. På skolan har vi 14 elever och lika många personal.
Äventyrsskolan söker nu dig som är engagerad, positiv, pedagogisk, har tålamod, gillar äventyr och vill arbeta som elevassistent med våra elever som har autism och intellektuell funktionsnedsättning. Lärare och elevassisten  har ett nära och kreativt sammarbete.

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete med autism eller/och funktionsnedsättning, du har barnskötarutbildning eller liknande, meriterande med TBA kunskaper (tillämpad beteendeanalys).
Som person har du ett pedagogiskt synsätt, engagerad, flexibel, tydlig, strukturerad, bra på att passa tider, har tålamod och gillar att hitta på aktiviteter både fysiska och kulturella. Det är viktigt att du är "godhjärtad och hårdhudad". Du ska kunna utrycka dig väl i svenskt tal och skrift. Körkort är inget krav.
Du ska bidra till att våra elever upplever högsta möjliga livskvalitet genom att pröva nya aktiviteter och våga tänja på gränser!
I Frösunda har vi individuell lönesättning och kollektivavtal.


Vi ser gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt.
Ansökan mottages endast via denna länk, ansökan ska innehålla personligt brev och cv som bifogas i angivet format.  Rekryteringen sker fortlöpande under ansökningsperioden,


Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner:

Nanna Moe , Bitr. Rektor
Telefon: 010-1303469


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: