Logga in

Till toppen av sidan

Har du känsla för vad god omsorg är?

2019-10-07 | Stockholm | Medarbetare | Funktionsnedsättning

Platser: 1

Vi söker en medarbetare som är intresserad av att arbeta i en personalgrupp med hög kompetens. I teamet samarbetar vi nära varandra och tar tillvara på varandras styrkor. Vi har en gemensam målsättning att våra kunder ska få en professionellt bemötande och få sina behov tillgodosedda. Vill du bidra till ett gott arbetsklimat vid Ängshavrebackens gruppbostad är du varmt välkommen med din ansökan.

Ängshavrebackens gruppbostad
Gruppboende Ängshavrebacken ligger i ett villaområde i Hässelby 15 kilometer nordväst om Stockholms centrala delar. Här finns närhet till kollektivtrafik och trevliga friluftsområden.
Aktiviteter med kunder kan vara exempelvis promenader, ridning, bad, restaurang- och biobesök till motionsaktiviteter. Vi uppmuntrar både medarbetare och kunder att komma med nya idéer och tankar för att utveckla både aktiviteter och verksamheten. 
Gruppbostaden består av sex lägenheter, gemensamhetsutrymme för social samvaro samt kontor kombinerat med jourrum för personal. 

Du kommer ges möjlighet att utvecklas i din yrkesroll och arbeta med kunder inom det neuropsykiatriska och autismspektrat. Inom företaget finns goda möjligheter till utökat ansvarsområde, kompetensutveckling via Frösundaakademin och externa utbildningar. 

Om Frösunda
På Frösunda arbetar vi med "Kundens fokus" - ett individuellt anpassat stöd som genomgående präglas av respekt, engagemang och nyfikenhet. Detta bygger bland annat på att medarbetarna besitter individ- och kognitionskunskap. Utifrån kundperspektiv arbetar vi med att på olika sätt stödja kunden och värna om personlig integritet och självbestämmande. På Frösunda arbetar vi med tydlig struktur, kommunikation och ett lågaffektivt bemötande. Du behöver ha ett tydligt uttryckssätt, vara tålmodig, ansvarsfull samt trygg i dig själv. 

Målgruppen är vuxna personer med funktionsnedsättningar i form av utvecklingsstörning, autism eller autismliknande tillstånd. 

Våra krav för att du ska bli kallad på intervju är att du har: 
-          dokumenterad erfarenhet av att ha jobbat på LSS-boende i minst 3 år 
-          erfarenhet av målgruppen, LSS pk 1.
          jobbat med tydliggörande pedagogik, AKK
-          jobbat med lågaffektivt bemötande. 
-          jobbat med utmanande beteende. 
-          en god förmåga att samarbeta i en arbetsgrupp. 
-          förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.
-          minst gymnasial vård- och omsorgsutbildning, gärna med inriktning funktionsnedsättning

  
Vi ser det som mycket meriterande att du har utbildning inom autism samt lång erfarenhet av att ha arbetat med kundgruppen/målgruppen. Körkort är meriterande.

Arbetstiderna är förlagda på dag, kvällar och helger.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Frösunda tillämpar provanställning samt individuell lönesättning. Vi följer rådande kollektivavtal.

Urval och intervjuer görs löpande, där vi även söker timvikarier.

Eventuella frågor motas helst via e-post.

Kontaktpersoner:

Mitra Soltani , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 3000

Johan Frisen Wennstrand , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 3000


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: