Logga in

Till toppen av sidan

Morgonpigg? Kan du arbeta 07:00-08:20 hos kund i Vetlanda?

2019-10-04 | Jönköping | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1

Personlig Assistans – vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt.

Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande, respekt och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Vi ser gärna att du delar de intressen våra kunder har. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån.

Vad innebär tjänsten?

Vi söker assistent till en av våra yngre kunder som bor i Vetlanda. Kunden är en glad kille på 5 år med en ämnesomsättningssjukdom som medför ett stort hjälpbehov dygnet runt.
 
Du som söker tjänsten behöver vara lugn, lekfull, tålmodig och ha en förmåga att arbeta självständigt med kundens bästa i åtanke. Vi ser det som en stor merit om du är positiv och lojal i ditt arbete, kan samspela med kunden och hans familj samt är flexibel vad gäller schema och arbetstider. Du som söker bör  ha någon erfarenhet med dig sedan tidigare, men det krävs ett genuint intresse för att lära samt att arbeta med människor. Har du arbetat inom assistans tidigare ses detta som meriterande.  Som assistent ska du hjälpa och stötta honom i personlig omvårdnad, träning såväl som vid fritidsaktiviteter. 

Då familjen pratar dari ser vi det som en stor fördel om du kan prata dari samt svenska för att underlätta i kommunikationen kring kund/familj. 
  
 
Du kommer att arbeta måndag-fredag ca 07-08:20.  Hjälpbehovet består i att hjälpa kund att förbereda sig inför att skolskjuts kommer och hämtar honom. Denna hjälp avser påklädning/matning och förberada inför skolan.

Kund vill att du som söker är kvinna.

Kontaktpersoner:

Christel Engstrand , Verksamhetschef
Telefon: 010 130 32 15


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: