Logga in

Till toppen av sidan

Man i Helsingborg söker personlig assistent - timanställning

2020-10-15 | Skåne | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 3

Personlig Assistans – vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt.

Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och respekt. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån.

Vad innebär tjänsten?

Nu söker vi ansvartagande personliga assistenter till en av våra kunder i utkanten av Helsingborg. Kunden är en man med en förvärvad hjärnskada som behöver stöd i sin vardag. Kunden har inget tal men kommunicerar via kroppsspråk. Vi söker dig som är lugn, glad och positiv och som har förmågan att känna när du behöver backa och vara tyst. Erfarenhet av utmanande beteende är meriterande. Kunden är rökare, så du som söker bör tåla ciggarettrök.

Timanställning med inhopp vid ordinarie personals sjukfrånvaro och ledigheter.

Start omgående.

Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Låter detta intressant och du tror att du skulle passa till vår kund? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.

Kontaktpersoner:

Margaretha Jönsson , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 40 84


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: