Logga in

Till toppen av sidan

Timvikarier söks till trevlig musik och djurintresserad kvinna i Sjöbo

2019-10-07 | Skåne | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1

Personlig Assistans – vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt.

Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och respekt. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån.

Vad innebär tjänsten?

Till en kvinna i Sjöbo söker vi timvikarier som kan jobba vid behov. Som assistent är du ett stöd i vardagen och finns behjälplig vid de moment kvinnan behöver hjälp med. 

Arbetstider är 08-17 , 17-08 ( väntetid mellan 22-08).

Uppstart är så snart som möjligt.

Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Låter detta intressant och du tror att du skulle passa till vår kund? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.

Kontaktpersoner:

Mattias Fransson , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 37 62


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: