Logga in

Till toppen av sidan

Personlig assistent sökes till tjej i mellanskåne

2019-10-07 | Skåne | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1


Personlig Assistans – vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt.

Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och respekt. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån.
För kunds räkning söker vi nu en kvinnlig assistent som kan arbeta hos en av våra kunder i mellanskåne!

Vad innebär tjänsten?
Vi söker en assistent till en tjej i 25-års åldern som bor hemma hos sina föräldrar i mellanskåne. 

I arbetet med kunden är du ett stöd i vardagen vilket innebär att du är hennes förlängda armar och ben. I arbetet ingår också hjälp med matlagning, hygien och städning mm. Som assistent hos denna tjej är du ett fysiskt stöd i fritid så som simning, umgänge med vänner och familj m.m.

Till kundens intresse hör bland annat dans och simning, det är därför ett krav att du är simkunnig då ni går och simmar tillsammans. Kunden är iväg på aktiviteter tre dagar i veckan. Familjen har en hund så det är önskvärt om du har en viss hundvana. Kunden ser gärna kvinnliga sökande samt att du är mellan 20-30 år, rökfri,  har körkort och tillgång till egen bil samt kunskap inom matlagning.

Tjänsten är på ca 70% och är ett föräldravikariat på ca 1 år. Du arbetar 24h/12h-pass med sovande nattjour hemma hos familjen, ca 8 pass i månaden. 

Inskolning och uppstart så snart som möjligt.

Låter detta intressant och du tror att du skulle passa hos vår kund? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.

Frösunda tillämpar individuell lönesättning efter kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Ellen Hagström , Rekryteringsspecialist
Telefon: 010 130 37 57

Mimmie Hjalmarsson , Verksamhetschef
Telefon: 010 130 32 11


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: