Logga in

Till toppen av sidan

Arbetsterapeut till Hanvedens Äldreboende

2019-10-15 | Stockholm | | Äldreomsorg

Platser: 1


Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att förändra branschen och kunna erbjuda en ny omsorg som på allvar ställer sig på kundens sida på www.frosunda.se

Arbetsterapeut till Hanvedens Äldreboende

Hanveden ligger centralt beläget i Haninge ca 15 min promenad från pendeltåget. Hanveden har sammanlagt 6 avdelningar varav 3 avdelningar somatisk och 3 avdelningar med demens inriktning med sammanlagt 54 lägenheter.
Vi har en trivsam inom-och utomhusmiljö med både spa anläggning med badkar och frisörsalong, ett solterapirum som är inrett med en förankring till området runt omkring Haninge. Utöver det har vi ett rörelserum samt samlingssal. Vi har en fin innegård med vattenspel, växthus och odlingslådor. 
Utgångspunkten i våra verksamheter är "Kundens fokus", individuellt anpassat stöd som genomgående präglas av respekt, engagemang och nyfikenhet. Detta bygger på bland annat individkunskap och kognitionskunskap. Utifrån kundperspektiv arbetar vi med att på olika sätt stödja kunderna och värna om personlig integritet och självbestämmande. På Frösunda arbetar vi med tydlig struktur, kommunikation och med ett lågaffektivt bemötande. 

Arbetsuppgifter
Som arbetsterapeut innebär ditt arbete att du ansvarar för att utföra arbetsterapeutiska funktionsbedömningar i syfte att återställa eller upprätthålla kundens fysiska hälsa samt bibehålla funktioner. Du ansvarar även för bedömning, utprovning, förskrivning och uppföljning av hjälpmedel. Du ansvarar för fortbildning och handledning av omvårdnadspersonalen kring rehabiliterande syn- och arbetssätt, i ergonomi och förflyttningsteknik. 
Att dokumentera, följa upp och utvärdera insatser samt samverka med övriga aktörer i vårdkedjan ingår i professionen. Det är ett brett arbete med många kontaktytor, som ställer krav på självständighet och initiativförmåga. Arbetet innebär många kontakter av olika slag, med organisationer, myndigheter och individer, varför kommunikativ och pedagogisk förmåga är värdefullt. Du ingår i verksamhetens ledningsgrupp. Arbetet hos oss erbjuder flexibilitet och variation. 
  
Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut, med minst ett års yrkeserfarenhet. Meriterande är om du har arbetat inom äldreomsorg tidigare. 
Du är trygg i din yrkesroll, ansvarstagande, har ett professionellt bemötande och god förmåga till såväl samarbete som kommunikation. Likt oss motiveras du av att i arbetet ha kundens fokus och använder ditt kunnande. För att lyckas i ditt uppdrag behöver du vara serviceinriktad, ser möjligheter samt tar egna initiativ och beslut inom din profession. Du förstår din roll, ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Du motiveras av att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter till kollegor och ser det som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat! Vi ser gärna att du har god datavana och kunskaper i dokumentation samt goda kunskaper i det svenska språket, i både i tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. 

Mer om tjänsten
Anställningsform:  Tillsvidareanställning
Arbetstid:  Dagtid
Sysselsättningsgrad: Deltid 60- 80 %
Tillträde:  Enligt överenskommelse. 
Vi tillämpar 6 månaders provanställning och individuell lönesättning.  Kollektivavtal finns. 
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. 
Varmt välkommen med din ansökan!
 
Kontaktpersoner:
 
Sofia Stenström; Verksamhetschef
010 130 31 07
vc.hanveden@frosunda.se
 
Jane Lundvall
Leg. Arbetsterapeut/ biträdande verksamhetschef
010 130 35 11
vc.hanveden@frosunda.se
 
 
ANSÖKAN
Ansök snabbt genom att fylla i din e-post nedan och välj fortsätt.

Kontaktpersoner:

Sofia Stenström , Verksamhetschef
Telefon: 0101303107


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: