Logga in

Till toppen av sidan

Träningsintresserad, rökfri och trygg assistent sökes till man i Tomelilla, 27% (varannan helg)

2020-01-22 | Skåne | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1

Personlig Assistans – vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt. 

Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och respekt. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån. 
  
Vad innebär tjänsten?
För kunds räkning söker vi 1 person som vill arbeta som personlig assistent till en av våra manliga kunder boendes i Tomelilla. Arbetet innefattar hjälp med både personlig hygien, hushållssysslor och övriga göromål som får kundens vardag att fungera. Kunden är samhällsintresserad, gillar att lyssna på musik,  och träning samt bassängträning tillhör kundens vardag.

Du som söker tjänsten behöver ha tålamod, vara lugn och trygg i din arbetsroll.  Det är viktigt att du som söker är lyhörd för kundens behov samt visar respekt för kundens integritet. Vi ser det som en stor merit om du är positiv och lojal i ditt arbete, är flexibel vad gäller schema och arbetstider. Ett glatt humör och humor förgyller allas vardag, stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet för att hitta rätt assistent för detta uppdrag.

B-körkort är ett krav då du kommer att köra kundens bil (manuell).

Vi söker 1 nya assistent till teamet, 27%.  Du kommer att arbeta varannan helg.

Arbetstiderna är förlagda:
Sön-tors
Dag: 07.30-15.30
Kväll: 15.30-21.30

Fre –lör
Dagtid: 07.30-15.30
Kväll: 15.30-22.30

Förväntad start: Omgående och vi kommer att ha löpande intervjuer så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Låter detta intressant och du tror att du skulle passa till vår kund? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.

Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Nina Emmertz , Verksamhetschef
Telefon: 010 130 36 58


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: