Logga in

Till toppen av sidan

Kvinnlig assistent till kund i Arvika!

2019-10-29 | Värmland | Medarbetare%Övriga tjänster | Personlig Assistans

Platser: 1


Bakgrund.
Frösunda är ett av Sveriges fem största omsorgsföretag. Men vi skiljer oss från andra då vi är övertygade om att omsorgen behöver förbättras från grunden. Vår utgångspunkt är alltid kunden - i alla lägen, även när det blir obekvämt. Med 100 procent nöjda kunder i fokus ska vi bli det absolut bästa omsorgsföretaget i Sverige. Frösunda har 8 500 medarbetare och omsätter cirka 3 miljarder årligen. Vill du arbeta med kunden i fokus och så att samhällets resurser används effektivt och ansvarsfullt? Då är du sannolikt rätt person för oss.


Plats: Arvika

Kunden.

Kunden är en man som är lugn till sättet och vi ser att du som söker har en god förmåga av att blanda "sprallighet" med lugn. Du kan driva på och få saker att hända samtidigt som du kan ta ett steg tillbaka när situationen kräver.

Du kommer att vara kunden behjälplig i vardagen med dagligt förekommande sysslor såsom städ, matlagning och aktiviteter. Kunden har ett omvårdnadsbehov vilket ställer krav på dig som söker att finns nära till hands och vara behjälplig där det krävs.

Vi tror att du som söker har viss bakgrund inom personlig assistans eller andra vårdrelaterade yrken. Dock är detta inget krav utan en önskan.

Du som söker skall vara kvinna, gärna över 50 år.

Krav
.
Kvinna

Specifikt om tjänsten.
Tillsvidare anställning om 20% över rullande 6 veckors schema.
Arbetstider: vardag: 08.30-14.30 | helg: 10.30-14.30
  
Frösunda jobbar med löpande urval.

Kontaktpersoner:

Jakob Weiss , Verksamhetschef
Telefon: 010-1303144

Carl Ivlove , Rekryteringsspecialist
Telefon: 010-130 37 17


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: